MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Uzun Boylu Güzel Kız ( 4 )
YakupHan Ulu

Uzun Boylu Güzel Kız ( 4 )



Uzun Boylu Güzel Kýz Tarifini Yapamadýðým Duygular Var Yüreðimde.Dilimin Ucuna Kadar Gelen Fakat Yazmaya Cesaret Edemediðim Kelimeler Her An Aðlamaya Hazýr Gözlerim Hiç Üzülme Bu Kalbi Hep Senin Için Taþýyacagým. Gittiðin Yerlerde Mutlu Ol.Sýcacýk Hayatlar Kokuyor Kelimelerim Seni Buldukça. Nereye Baksam, Kimi Görsem, Kimi Duysam Sensin... Sen Kalýyorsun Gözlerimin En Yüksek Daðýnda... Ve Sana Yürüyüp Dokunuyorum Göðün Yýldýzlarýna, Umut Veren Aðaçlarýna Yaslanýp Bulutlarýn Ardýndan Bakýyorum Güneþe. Sana Uzandýðým Topraða Her Yüzümü Sürdüðümde, Papatyalar Kokuyor Tenim..Sorgusu Bitmiyordu Düþlerimin, Çok Sesli Bir Koro Sahnesinden Vuruyordun Yüreðime


Uzun boylu Güzel kýz bol satýr aralarýnda Çizdikçe çoðalýyor yalnýzlýðým Yine dalgýn gemiler geçiyor ýslak gözlerimden Senin için bir dalgýnlýk daha tutuyorum aklýmdan Nikotine kesmiþ odamda; dalýyorum bir fincan kahveyle sensizlik kýrk yýl kalasýn diye hatýrýmda Hüzünlü yaz gýlar baský kurarken sürgün yanlarýma tenimde unuttuðun yangýnlarda ýsýnýyor sözlerimin sahte sahipleriOysa sana karalamýþtým tüm bildiklerimi Uzun boylu güzel kýz Dudaklarým yalnýzlýðýný öpüyor Umutlarýmý Damat ediyorum bu gece Herkes giderken bir ben kalýyorum karanlýklarýn içinde Uçurumlarda yürür gibi ayaklarým titriyor bir ben kalýyorum dört duvar arasýnda Taþacak kadar çoðalmýþken acýlar, direnen de direten de benim Üstüme dikilen elbiselerin içinde bir beden bulamayan, bazen boðulan bazen de sýkýlan benim Pusu kuran sinsi bir yalnýzlýk. Seslenmek istiyorum, giden duymuyor, neden feryadým yalnýzlýklarda yine?


Uzun Boylu Güzel Kýz Bir þairin gözyaþlarýydý avuntusuz yerlere daðýlan Amatördüm aslýnda hiç bir sevgide olmadýðým kadar Yaþamak tarife gelmeyen bir aþk acýsýydý Acýsýz bir yaþamda aþkýn darbesiz son yaðmurlarýydý..Bir fotoðrafa bakýyorum þimdi...Sevgili Diyerek Bir Ömür Vermek... Bu Gece Gözyaþlarým Yaðýyor Sensizliðimle Birlikte Kaldýrýmlarda Uzun boylu güzel kýz Seni Arýyorum Erimekteyim.Karanlýk Geceye Ýnat Ay Gökyüzünde...þimdilerde özlemimde yaþattýðým bir kalem var kadere aðlayan bir de beyaz kaðýt yaþanýlan bu gizli dramatik aðýt ve kelimelerse yargýlanan hüzünlü bir sanýk karanlýk ortasýnda yazdýðým iki kelimem..


Çirkin Postacý YakupHan Ulu
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.