MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Uzun boylu güzel kız 3
YakupHan Ulu

Uzun boylu güzel kız 3




Uzun boylu güzel kýz Bilirsin; ben ki kabilesiz bir savaþçý Haklýsýn sende elbet denizi aþmýþ bir okyanus telaþý yaþanacaktý Baðýþla sözlerimi Baðýþla gözlerimi Dahasý yok, fazlasý az bazen terk edip gidebilmeli bu þehri kendi çaresizliðinde Uzun boylu güzel kýz Bazen inceldiði yerden kopmalý hayat Neyse! Sen benden ötede, ben senden uzakta ne kadar çok "vardýk" oysa ne kadar çok kaybolurken bile..

Ýnsan bazen en uzaðýndayken anlýyor, sevdiðinin kýymetini.. Tercihler belki bana ait deðildi, belki çok kavrayamadým kavramlarý, ama iþte en nihayetinde,sen bir ucundasýn dünyanýn, ben diðer ucunda Seni anlatmaya gücüm yetmiyor, Uzun boylu güzel kýz bende ki seni sana,kalbine akýtacak kelime bulamýyorum.

Tam anlamýyla benim olduðunu,sana ait olduðumu,delicesine seni sevdiðimi,leyla’nýn mecnunu sevdiði gibi, benimde seni sevdiðimi anlatacak kelime yok Uzun boylu güzel kýz nefesim,yok!
Ve biliyorum ki artýk bizim aramýzdaki en kýsa yol“Seni seviyorum” Aþk, yürek iþiydi, yürek yoksa aþk da olmazdý.O bir iç kanamasýydý. Tutku ya da þehvet deðil

Bir de utanmadan aþktan söz edenler vardý, kirletenler Bir dal tuttum, tutunamadýðým o dalda bile sen vardýn. Kokladýðým çiçekte,Uzun boylu güzel kýz aldýðým her nefeste sen, uzanamadýðým uzakta, sol yanýmda yine sen. Biliyorum ki sendin aslýnda; o aðaç gölgesinde beni koruyan yada bu deli yaðmur sendin beni ýslatan, sýrýlsýklam ellerim çok üþüyor korkularýmla yüzleþmekten korkuyorum dinlenmeye almýþým kendimi herkese böyle söylüyorum her þarký daha da aðlatýyor beni Uzun boylu güzel kýz

Günleri gecelere ekleyerek ilmek ilmek sevdamý örerek beklerken içimde gülüþen çocuklarýn gelmediði için suskun kalmýþým Uzun boylu güzel kýz, Kurduðum kumdan kaleleri yaramaz bir çocuk gibi Þimdi söyle mutluluk dileyebilir miyim sana Kanayan yüreðimi yasla nefesine Uzun boylu güzel kýz Renklerim olsun istiyorum…

Kýrmýzý harfler getir gelirken, ceplerindeki mavi boncuklarla nazardan korurken sevdamýzý, hiç yaþanmamýþ pembe düþlerimizi salalým gökyüzüne. Bir nefeste içeceðin su gibi bak demiyorum bana. Gökkuþaðýný dolarken beline, yüzünü çevirme yüzümden Uzun boylu güzel kýz Sözüm sana ey sevgili,ne olurd aþkýnýn ateþini,hasret rüzgarýna sýðdýrýp ta,hayatýnda banada yer ver Uzun boylu güzel kýz

Aþkýndý beni ben yapan,günden güne büyüten,güzelleþtiren,öðreten..Dudaklarýn dudaklarýmdaydý hep, Uzun boylu güzel kýz ellerin tenimde,gecelerce sürerdi,özlem dolu bu hasret Kulaklarýmýza fýsýldardýk sevdiðimiz sözlerden oluþturduðumuz besteyi..Kocaman bakýþlarla dalýp giderdim gözlerinin özlemine bazen.

Sana dair yazdýðým þiirleri,okurdum sana,çok severdin,gururla bakardýn bana,sarýlýrdýn sýký sýký,hiç býrakmayacakmýþ gibi Uzun boylu güzel kýz saklýyorum yalnýzken bile aþkýný hep seni içime alýyorum farketmeden. kaçamýyorum senin çocuksu güzelliðinden,Uzun boylu güzel kýz evinin duvarlarýnda duyuyor musun sesimi yada gülüþlerimi satýr arasý seni yazacaðým Yüreðimdeki eþsiz, uçsuz, bucaksýz sevgili yine sana yazacaðým..

Her mektupda yazdýgým gibi yine sevgimden yine beni mutlu eden gülüþünden bahsedeceðim.. Evet sevgili o gülüþün hala aklýmda… Kýzamazdým sana, küsemezdim hiç, o dudak buzuþun sonra birden ýþýk saçarak gülen gözlerin Uzun boylu güzel kýz seni hep ömrümü ömrüne katarak seveceðim..

Çirkin Postacý YakupHan Ulu.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.