MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Gidiyorum


Bu son gidiþim olacak biliyorum. Arkamda býrakacaðým hiçbir þeyi toplamaya niyet etmeden gidiyorum. Çünkü hepsi daðýnýk kalmayý hak ediyor. Nasýl hiçbiri benim daðýldýðýmý, umursamadýysa, bende artýk onlarý  umursamadan güle oynaya çekip gidiyorum.  

Evet þimdi caným biraz sýkkýn ama merak etme, onun da düðümünü çözdüm, özgür býrakýp da gidiyorum.

Eskiden aklýmý kaybetmek pahasýna üstün bir çaba göstererek; günler, aylar hatta yýllarca didinirdim ama þimdi hiç de umursamýyorum. Bir daha geri dönmemek üzere tezkeremi aldým, baþým dik alným pak, kýnalý er gibi boylu poslu gidiyorum.

Evet evet gidiyorum...
Ben benden olmayanlardan gidiyorum ama belki de ilk kez, ben bana dönmek için emin adýmlarla kendime hasretle gidiyorum.

Tamir etmekten, tahammül etmekten vazgeçerek gidiyorum. Sabrýn dibini kazýdýðým tüm gereksiz anlardan gidiyorum. Sadece bu da deðil, ilk kez umursamadan, her þeyi saða sola savura savura, tozu dumana kata kata keyifle gidiyorum.

Þu dünyaya kazýðýný çakmýþ  insanoðlundan, biletimi ön sýradan alýp, keyfim ve kahyasýyla birlikte hevesle uzaklaþarak gidiyorum.

Kavgadan, gürültüden, adaletsizliði marifet sayan kirli egolardan güle oynaya dokuz sekizlik makamla oynaya oynaya gidiyorum.

Yüreði karanlýðý seven insanlarýn içindeki küçücük ýþýða tutunmaktan kendimi men edip de, aslanlar gibi kükreye kükreye gidiyorum.

Yalanlara mazeret bulup, bin bir þahit tutarak af makamýna ite kaka çýkmaya çalýþanlardan, tasý taraðý toplayýp da þevkle gidiyorum.

Mýþ gibi, muþ gibi yapan, hormonlu olup organikmiþ gibi yapan, atmosfere zehirli bencillik püskürtüp, oksijen alýp karbondioksit saçan herkesten, saniyede üç yüz bin kilometre ýþýk hýzýyla uzaklaþarak gidiyorum.

Evet gidiyorum. Ýlmek ilmek iþlediðim hayatý umursamadan daðýtan, daðýtmakla kalmayýp gururla büyüttüðü karakterindeki ölümcül bakterileri ortaya saçan ve her birinin nasýl can çekiþtirdiðini görmek için oturup zevkle seyre dalanlarý, iyilik dezenfektanýyla baþ baþa býrakýp da efeler gibi kanatlanarak gidiyorum.

Yazdýðý senaryoyu bin bir maskeyle sergileyen, karakterini bukalemun gibi durmadan deðiþtiren, günahsýzmýþ gibi bir de maðdur rolüne bürünen herkesin hayatýndan, varlýðýmý çalý süpürgesiyle silip süpürüp de, gayet mutlu adýmlarla gidiyorum.

Dünya malýna yapýþýp böbürlenen, eline iðne batsa kýrk gün durmadan böðüren, kendinden baþka hiç kimseyi gözü görmeyenleri, çok dedikleri azlarýyla baþ baþa býrakýp, efil efil esen rüzgara kendimi býrakýp da özgürce çekip gidiyorum.

Evet gidiyorum. Sevmeyi bilmeyen, deðeri parayla ölçen, üstünü ihanetle sývayýp örten, bir de gevrek gevrek gülerek kendini haklý zanneden, fazla geldiðim tüm kirli zihniyetlerden ardýma bakmadan paþalar gibi gidiyorum.

Siz de benden gidin Allah aþkýna! Gerçi ben gittikten sonra, siz bende  kalsanýz artýk ne fayda. Haydi, ben gidiyorum. Hoþ kalmamanýzý dileyerek, kirli benliðinizle sizi baþ baþa býrakýp, hiç umurumda olmadan koþa koþa gidiyorum.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.