MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Düşünmek Yaşamın Pasını Silmektir
tahsinözmen

Düşünmek Yaşamın Pasını Silmektir


Deðerli Arkadaþlar,
Daha önceki þiir kitabýmda olduðu gibi, tüm gelirinin ’ÇOCUK ÝSTÝSMARINI VE ÝHMALÝNÝ ÖNLEME DERNEÐÝ’ne baðýþlandýðý 208 þiir, 430 sayfadan oluþan ve Karina Yayýnevi tarafýndan basýlan "DÜÞÜNMEK YAÞAMIN PASINI SÝLMEKTÝR" isimli þiir kitabým, 15-25 Þubat tarihleri arasýnda ATO CONGRESÝUM ANKARA KÝTAP FUARI’nda KARÝNA YAYINEVÝNÝN B-24 Nolu standýnda ilk kez satýþa sunulacaktýr. Mart ayýnýn ilk haftasýndan itibaren de internet ve kitapçýlarda satýlacaktýr. Ayrýca yarýn 17 Þubat Cumartesi günü 18.00-20.00 saatleri arasýnda KARÝNA YAYINEVÝNÝN B-24 Nolu standýnda ÝMZA GÜNÜM olacaktýr, tüm dostlar davetlidir.

Kelebeklerin bile istismar ve ihmal edilmiþ çocuklardan daha çok yaþadýðý bir Dünya’da, insan olana som altýndýr bir çocuðun çakýl taþlarý dedik, omuz omuza üþümek bahardýr dedik, böyle bir anlamlý projeye omuz verdik ve yaþamýn ayak dibinde küçük bir þiir gölcüðü olup çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istedik.
Biliyoruz ki çocuklar bizim masumiyet romanlarýmýzdýr, umut ormanlarýmýzdýr. Onlar olmasaydý böylesine sevmezdik yaþamý, böylesine umutlanmazdýk, böylesine mutlu olmazdýk, böylesine acýlara katlanmazdýk. Onlar bizim geleceðimiz, onlarýn saçýnýn teli titrese, biz cin çarpmýþa döneriz. Dolayýsýyla umut ormanýn fidanlarý biricik yavrularýmýzýn ÝSTÝSMAR VE ÝHMALÝNÝN önlenmesi  ve bu hususa gönül vermiþ bir grup fedakar saðlýk çalýþaný doktor arkadaþýmýzýn yönettiði Derneðin maddi manevi desteklenmesi hayati önem arzetmektedir. Konuya iliþkin medya tanýtýmý iþin odaðýnda olmak üzere bu baðlamda þu veya bu þekilde katký saðlayabilecek arkadaþlara, duyarlý yüreklere Þiir Kitabý aracýlýðýyla konuyu duyurmak istedik.

Þimdiden Kitaba göz nuru dökerek gönlünü býrakacaklara yürekten teþekkürler. Belki bu sayede, umut ormanýn fidanlarý biricik yavrularýmýzýn istismar ve ihmalinin önlemsesinde karýnca kararýnca katkýmýz olur.
Sevgi ve saygýyla...
Tahsin Özmen

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.