Arkadaş, sizin hoşlanmadığınız kimselerden hoşlanmayan bir insandır. --anonim
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç
@yakuphankilinc

AŞK MUTLULUKTUR

18 Ekim 2011 Salı
Yorum

AŞK MUTLULUKTUR

9

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2700

Okunma

AŞK MUTLULUKTUR

İnsanı en mutlu eden bir şey var.
Bambaşka bir şey adı aşk.
Kimisinin kapısını hiç çalmaz.
Kimisinin yakasını bırakmaz.
Kimisini ağlatır kimisini güldürür.
Kimisini öldürür.

Aşkın kapıyı ne zaman çalacağı
belli olmaz.
Belki yirmi belki kırk yaşında çalar.
Belki mutlu belki mutsuz sonla biter.

Aşk gözlerde gizlidir.
Bir bakışta aşk oluşur.
Aşk kolay yakalanmaz zordur.
Onun için yakalandı mı bırakılmamalı aşk mutluluktur.
Aşk huzurdur herşeydir.
Aşk aşk benim herşeyim.
Gönlümdeki çiçeğim.

YAKUPHAN KILINÇ

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşk mutluluktur Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk mutluluktur yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK MUTLULUKTUR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
1.1.2019 14:31:14
2019 Mesajı

2019 senesi tüm dünyaya sağlıklı huzurlu bereketli ve insanca yaşamayı getirmesini dilerim.
Yakuphan Kılınç

yakuphan kılınç tarafından 1/1/2019 2:55:09 PM zamanında düzenlenmiştir.
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
1.1.2019 09:24:48
Saçlarına saçlarına
Güller takam saçlarına
Saçlarına saçlarına
Dönüp bakam saçlarına
Yeni yılda uçlarına

Yakuphan Kılınç
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
29.12.2018 17:32:47
Dedikodu Terörist Çetesi
Alışveriş yapmak için bir markete girdim. İki kişiyi konuşurken gördüm. Kafamı çevirip baktım. Baktığım da gördüğüm kişi erkekti. Diğeri erkekmiydi kadınmıydı vallahi billahi yüzünü bile görmedim değerli dostlar. Bu Dedikodu Terörist Çetesi hücre elemanları iş başına geçmiş. Arkamdan kaç kişiden hoşlanıyorsun sen dedi hücre elamanının birisi. Dedikodu ile beni çökertmeye çalışıyorlar. Yahu yüzünü bile görmedim. Görmediğim birisinden mi hoşlanacağım. Evimin içinde baş aktörlerini eleştirdim. Bunlar da evimin içini gece gündüz dinliyor. Rüyalarımı bile dinliyorlar. Sayıklarsam onu bile kullanıyorlar. Eleştirdiğim biat etmediğim için her yerde takip edip her hareketime bir kulp takıyorlar. Asılsız dedikodu çıkarıyorlar. Ayrıca benim hoşlandığım birileri yok. ŞOK gazetesine geçmiş günlerde ilanlar verdim. İlanlar gazetede yayınlanınca inşallah hoşlandığım birisi de olacak.
Yakuphan Kılınç
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
28.12.2018 23:01:53
Karakuş'um Akıllı
Karakuş isimli kedim konuşmalarımdan davranışlarımdan anlıyor. Aramızda böyle bir aşk böyle bir bağ var. İki gündür dışarıda dondurucu soğuk vardı. Soğuğu gören akıllı Karakuş'um kendini evin içine attı. Karakuş'umla çok iyi anlaşıyorum. Değerli dostlar sizin aşka dair yazacak bir şeyiniz yok mu?
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
28.12.2018 16:10:30
Şimdi aşklarım kedilerime bakmaya sosis vermeye mama vermeye gidiyorum. Karakuş'umu sakın Tonton'un gittiği yola gitme yoksa ölürsün diye tembihlemiştim. Tonton'um altın gızım bal gızım diyordum ya hah işte o kardeşini hatırla demiştim. İnşallah evin önünden ayrılıp yola gitmemiştir.
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
27.12.2018 01:58:56
Aşk mutluluktur
Aşk umutluluktur
İyi bir evlilikle
Hayata gelen tatlılıktır

Yakuphan Kılınç
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
26.12.2018 22:10:03
Evlenip ayrılmayan bir kız bulur evlenirim yazmışım yorumumda. Bekar bir kız bulur evlenirim sözü daha uygunudur.
Yakuphan Kılınç
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
26.12.2018 21:56:10
Evlenmeye Karar Verdim Düğmeye Bastım
Bugüne kadar beni tanıyanlar ne zaman evleneceğimi sorup durdu.

Etrafımda bazıları da kim alacak seni diye eylem yaptı. Niye eylem yaptılar biliyor musunuz? Senaryoyla hayatıma bir kız sokmaya çalıştılar. Dedikoduyu da yapıştırdılar. Dedikodu çıkınca bu iş olurmuş. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz dediler. Ateşi de kendileri yaktı dumanı da kendileri çıkardı. Plan işlemeyince de bir süre mahallemde sözlü eylem devam etti. Baktılar olmuyor bıraktılar.

Değerli dostlar ben bir defa evlendim boşandım. Evlenmeye karar verdim düğmeye bastım. Ve Şok gazetesine mesaj gönderdim. Mesajlarım yayınlandığında inşallah kriterlerime uygun evlenip ayrılmayan bir kız bulur evlenirim. Bu kararımı sizlerle paylaşmak istedim değerli dostlar. Çünkü benim gizli bir şeyim yok.

Yakuphan Kılınç
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
24.12.2018 04:40:20
Aşığım
Aşık olduğum her hâlimden belli. Felaket derecede aşığım. Bu aşkımı da dile getirmeliyim. Üç tane güzele aşığım. Bu üç güzel kim biliyor musunuz? O halde belirteyim. Tonton'um Karakuş'um Sarı Maya'm. Bunlar da kim diyeceksiniz? Bunlar kedilerim. Tonton'um öldü. Yerine kızı Sarı Maya'mı sevip teselli oluyorum. Diğeri de Tonton'umun kardeşi Karakuş'um. Toplam da şu anda hayatta dört kedim var. Ama ikisine aşığım. Diğerleri evin içinde durmaz. Ama Karakuş'um duruyor. Karakuş'um üşümesin diye hergün evin içine alıyorum. Biraz önce saat dörtte kalkıp dışarıda ki kedilerime mama verdim. Ondan sonra Karakuş'umu doyurup dışarı saldım. Şimdi tekrardan yatacağım.
Yakuphan Kılınç
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ