Olumlu ve coşkuluysanız, insanlar sizinle zaman geçirmek ister. jeff keller
furuhan
furuhan

Kevaşe gönülden mamaya mektup

Yorum

Kevaşe gönülden mamaya mektup

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

749

Okunma

Kevaşe gönülden mamaya mektup



Sevgili mama Allah belanı versin demek geçiyor içimden,ama bu kötü sözü
İki dudağımın arasına yerleştirmek istemiyorum.gönül denen rezil kepazeden kurtulamadım.acı denen kamburu atamadım yüreğimden.sevgili mama;
insanlardan korkmaya,çekinmeye,saklanmaya hatta tiksinmeye bile başladım.
Üzüntü elimizde kalan defolu mallar gibi.ben hep emiyorum sünger misali,ama ama ya beni kim dinleyecek? Üzüntülüyüm,inan çok yorgunum,kırgınım gerçeklere.neden verilen sözler tutulmuyor ki? Neden sadece bakıyor insanlar yolda kalanlara, yanlarından geçerken?
Sevgili mama;ölmekten şu an hiç korkmuyorum.inanır mısın,şu anda ölüm denen şey zaten benim bedenim.birisi bir şey söylüyor,ama ardında durmuyor,sence bu ölüm gibi değil mi?ölüm de bir hayata girip onu değiştirmiyor mu? Sevdiğin bir insan sana bir şey diyor,sana bir vaat veriyor,ama ardından onu yerine getirmediğini görüyorsun.sence bu durum hayatlara ansızın giren,yaşam uğruna ümitler beslerken sen,onlara küfreden ölümden farklı mı?bence değil mama.çünkü aşk uğruna bile giderken birisinin ardından giderken,düşünmüyorsun.güveniyorsun attığın adımlar hatrına.
kızamıyorsun sevdiğin için.kıramıyorsun sevdiğin için.ama çokta güzel kırılıyorsun.çatır çatır kırılıp,üzülüyorsun,üzüntülendiriliyorsun.
Sevgili mama;ağız dolusu küfretmek geçmiyor değil içimden.ama kızsam da,küsmek istesem de;seviyorum işte.içimde ki sevgiyi yenemiyorum (yenmek de istemiyorum) onunla birlikte doğdum,onunla birlikte kırıla kırıla,üşüye üşüye,ağlaya ağlaya yürüyorum,hayatın içinde yol alıyorum… (bu mama, anne değil. kim olduğunu anlamanız dileğiyle.)

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kevaşe gönülden mamaya mektup Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kevaşe gönülden mamaya mektup yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kevaşe gönülden mamaya mektup yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
23.10.2007 16:43:31
Beğeni:
0
Okunma:
749
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL