11
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
1086
Okunma
AYNI RÜYA
Sabahattin, çok yakışıklı ve çapkındı. Müzmin bekârdı. Hiçbir kızla ciddi ve kalıcı bir ilişki kuramıyordu. Birinci gün tanışmak, ikinci gün buluşmak ve üçüncü gün sevişmek dünya görüşüydü onda. Dördüncü ise, ilk tökezlenmede zayiatsız ayrılmaktı. Dört maddelik anayasa ile bir kadının koynundan başka bir kızın koynuna sıçrardı. Nasipli Sabahattin’i kızlar çevreleri ile beslerdi.
İşini halletmişti ki, dördüncü aşamada olduğu Şükran’ın evinde Seksi ve alımlı Nil ay’la tanışmıştı. Kafaları uyuşmuş, yakınlaşmıştılar. Bolca tuzlu yiyip bu gece birbirimizi rüyamızda görelim diye kavilleşmiştiler. Üç gün sonra Sabahattin’in garsoniyerinde buluşmuş rüyalarını anlatıyordular birbirlerine. Nilay: “ Ben seni gördüm gerçekten ama anlatamam.” Deyince; Sabahattin : “ Yoksa sende benim gibi seviştiğimizi mi gördün? Diye soruyordu.
Birbirlerine anlatmaya başladıkları rüya tamamen ikiz gibiydi. Rüya tabirini yarım kesip sevişmeye başlıyorlardı. Çünkü gördükleri rüya aynıysa, rüyaya uyacaklarına da kavilleşmiştiler. Üç aydır üçüncü aşamayı yaşıyorlardı.
- Beni ne zaman isteteceksin? Bu gidişle hamile kalacağım bir gün.
- Ama ben evlenemem.
- Ne demek evlenemem? Hani seviyordun? Hani aynı rüyayı görmüştük? Hani kavilleşmiştik?
- Sevdik, seviştik ya!
- Sonra da beni istettin ve ailem de verdi. Düğünümüz Şato düğün salonunda yapılmadı mı?
- Yoo, seninle sevişmem henüz bitmişti ki uyandırıldım. Bayram namazı için erkenden kalkıp banyo yaptım ve namaza gittim. Hemen üstüme atlamasaydın bu kısmı da anlatacaktım. Kusura bakma artık. Benim rüya biraz kısa metrajlı olmuş galiba.
Ne yazık ki ayrı rüyaları görmüştüler. Güzel memeli Nilay’ı nasıl unutacaktı? Ölümcül evlenme korkusu olmasa aslında hemen evlenecekti. Gizlilik karanlıkta ne ifade ederdi? Korku ile alışkanlıklar insanların acı gerçekleriydi. Girişimsiz cesaret neye yarardı? Nasıl cesur olunurdu?
Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.