Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
salina
salina
@salina

şizofrenik yazılar..

15 Haziran 2007 Cuma
Yorum

şizofrenik yazılar..

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2476

Okunma

şizofrenik yazılar..


gözyaşlarım birikti içimde..
akıtmasam duramayacağım, dayanamayacağım. bu nedenini bilmediğim ağırlığa.
mutsuzluğa.
kendimden bile bıkmış durumdayım. nefesime katlanamıyorum. kalp atışlarımdansa nefret ediyorum.
içimde farkettiğim duygu; hüzün! başka da hiçbir şey yok.
sadece;
derin, sade ve kopkoyu lacivert siyahımsı bir hüzün denizi. onu yüzerek aşmamın imkanı yok artık. sadece boğulacağım, işte hepsi bu.
ve bitecek.
üstelik artık birer çeşme gibi içime akışını engelleyemediğim gözyaşım geceleri çile doldurmak misali damlalarca daha ekleniyorlar sızdırmaz denizime..
yok oluyorum sanki, adım adım ’yok’luğa doğru süzülüyor, siliniyorum.
belki de hastalıklı beynim, yine yanılıyorum!
aslında uyanmak için deliriyorum!
artık tek dilediğim bu, gitmek için neresi olduğu farketmez yola çıkmak için daha bir sabırsızlanıyorum, can atıyorum.
bu isteği artık hiç engelleyemiyorum.

ağlamak;
sadece ağlamak. yine göz kapaklarım balonlar kadar şişinceye kadar..gerekiyor.
ağlamak bu gece yine beni kabuslaran alıkoyan. gidiş arzumu hafifleten.
birde, ölesiye sessiz hıçkırıklarım.
ah ağlamak, ne çok ihtiyacım varmış sana. ne yanılmışım senin yüzünden içimde birikenleri tanımlarken.
ondan bahsetmeyeceğim bu sefer.
boğazımı tıkayan o şeyden hiç sözetmeyeceğim. çünkü neredeyse onu seveceğim, doğuşumdan itibaren beni bırakmayan o hayali nesne daha yıllarca da benimle kalacak sanırım.
yazımı sağlayan..

hüzün perisi

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Şizofrenik yazılar.. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Şizofrenik yazılar.. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şizofrenik yazılar.. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Cavsaroglu
Cavsaroglu, @cavsaroglu
7.2.2013 02:39:12
İlginç bir kişilikten ilginç bir yazı,çok beğendim gerçkten.. Şizofrenik yazı tarzı dediğin böyle olmalı dedirten cinsten.. Tebrik ederim :)
Dismal
Dismal, @dismal
15.6.2007 22:44:39
gitmek... gitmek fiillerin en güzeli.. yalnız iyi düşününce anlıyorsun ki gideceğin yere sen de geliyorsun ... şöyle elimizi yüzümüzü yıkasak pencereyi aralasak.. derin bir nefes alsak hayattan... ve ağlamak güzel şey olmalı.. şanslısınız :) güzel günler dilerim
pastoral_rapsodi
pastoral_rapsodi, @pastoral-rapsodi
15.6.2007 20:02:27
ağlayabilenlerdir,tanımsız sevinçlerin yücesine çıkabilenler..ağlamayı bilenler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.