0
Yorum
1
Beğeni
5,0
Puan
31
Okunma

TARAFLI YARGI.
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in açıklamaları. Gürlek, 12. Yargı Paketi kapsamında, iş dünyasının doğrudan muhatap olduğu ticari davalar ve iş davalarının uzun sürdüğünü belirterek, bu tür davalarda sistemin sorunlarının çözümü için pakette adımlar atılacağını ifade etmiştir.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamaları. Özel, hukukun temel ilkesinin tutuksuz yargılama olduğunu belirterek, tutuklu yargılamanın, rakibinden korkan ve onu seçimde yenemeyenlerin başvurduğu bir yöntem olduğunu söylemiştir.
Odatv’nin haberi. Haberde, uzun zamandır muhalefetin bastırılması için yargının silah gibi kullanıldığı iddia edilmiştir.
FETÖ’nün yargı üzerindeki etkisi. İtiraflara göre, 2010’daki Anayasa değişikliği sonrası yargı, FETÖ’nün çıkarlarına göre şekillendirilmiştir. Daha azını gör
5.0
100% (1)
Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.