Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
tu
tugrulahmetpekel

ÇAY BAHÇESİNDEN NOTLAR-27

Yorum

ÇAY BAHÇESİNDEN NOTLAR-27

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

202

Okunma

ÇAY BAHÇESİNDEN NOTLAR-27






Günlerden Çarşamba, yine çay Bahçesinde her zaman oturduğum masamda demli çayımı içerken, yazımı yazmaya başladım. Önce biraz havadan bahsedeyim. Sabah sabah bir yağmura yakalandım, öyle böyle değil. Son birkaç yıldır böyle yağan bir yağmur görmedim. Aman Allah’ım, nasıl yağmur? Sırılsıklam oldum. Ama şikayetçi miyim? Hayır her şeyde bir hayır vardır. Birkaç işim vardı, önce Arzu Hanımı ziyaret ettim. Beş altı aydır görmüyordum kendisini. Hasret giderdik. Sıra berbere geldi. Kendimi adamıma teslim ettim. Saç sakal uçtu gitti. Sırada gazetelerim var. Onları da bir güzel tadını çıkara çıkara okudum. Şimdi arkadaşım Yakup’u bekliyorum. Ondandan sonrası Allah kerim. Karamel yavrum, seni unuttuğumu sanma. İnşallah önümüzdeki pazar seni de ziyaret edeceğim. İnan bana her gün adını anıyorum. Bir de Melek’le Sarmanım var. Onlara bakarken hep seni görüyorum. Ha bir de Elsa’mız var (aileye yeni katılan köpeğimiz). Böylece bahçe çetesi tamamlanmış oldu. Beni soracak olursan? Eh işte kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gidiyorum.
Bu arada Songül Hanım ve arkadaşı ile de sohbet etme şansını da yakalamış oldum. Bu günlük bu kadar deyip noktayı koyacağım.
Karamel’im, bir dahaki gelişimde mutlaka yanına uğrayacağım. Hoş kal hoşça kal güzel kızım.

28092024*Çarşamba.
Tuğrul Ahmet Pekel

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Çay bahçesinden notlar-27 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Çay bahçesinden notlar-27 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇAY BAHÇESİNDEN NOTLAR-27 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.