Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
Zeynep Karabulut
Zeynep Karabulut
@zeynepkarabulut

HİÇ

18 Eylül 2023 Pazartesi
Yorum

HİÇ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

280

Okunma

HİÇ

HİÇ

Yoksundur hiç onda.
Yoksunsundur. Olmamıştırsın hiç onun sende olduğu kadar. Hissetmemiştir yüreğiyle,dokunmamıştır kalbiyle. Bakamamıştır gözlerine bakması gerektiği gibi. Gülüşleri bile hep hengame,hep kısır döngü, istediği gibi içten gülememiştir bile. Yüreği bazen pırpır atar,hissedersin,sonra buz keser bir anda, ikilemdedir gülüşleri bile.
Farkettiğini kabul etsen incinirsin. Göz yumsan kandırırsın kendini. Batar yüreğine hançer,kanata kanata sökersin zamanı geldiğinde.
Toprak anaya sığınırsın,sarılırsın onun sımsıcak sinesine. Üşümen geçmez belki,ama bilirsin ana kucağından daha vefalıdır o. Sarar,sarmalar seni. Hiç olursun onun göğsünde. Anlatırsın tüm derdini,akan göz yaşını siler elleriyle. "Gelseydi"dersin,"içinden geldiği gibi gelseydi yanıma,bir ömrüm olsa onu da verirdim ömrüne". Hem birazcık olsa sevseydi gider miydi böyle sessizce,sözsüzce,düşsüzce.Gidermiydi toprak anne. Gitmezdi bilirim. Sevgisiz yanına denk gelmişim, çarptı geçti kimliğime.
Biz koyun koyuna HİÇliğe kavuşsak,kimse dokunmasa bize. Sonsuzluğun sonuna kadar adımız bile söylenmese. Yine de acır mı sol yanımız sence. Böyle ezilir mi yüreğimiz? Böyle incinir miyiz yine?
Sar beni,hiç kimsenin saramadığı gibi, hiç bir umut girmesin artık göğsüme. Huzur seninle aramızdan çıkmasın,baskasına umut olmasın,artık senle benden başkası yıkılmasın yere. Sar beni, öyle bir sarki acısın kemiklerim. Başkası sarsın istemeyeyim. Ben sana AŞK diyeyim,senin HİÇ liğine geleyim,sen öl de... Kırık şu kanatlarım,yaralarım kanıyor,pansuman olmayacak bir hade...Toprak anne, hiç kimsenin sevemediği şu dünya denilen yerde, sen sev,sen sar beni. Kimseye artık minnet ettirme.

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hiç Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİÇ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.