Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Eşofman Ve Cenaze Bilgisi

Yorum

Eşofman Ve Cenaze Bilgisi

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

434

Okunma

Eşofman Ve Cenaze Bilgisi

Benim iki eşofman vardı. Eşofman derken üst kısmı yok sadece alt kısmı vardı; sanırım buna gecelik pantolon diyorlardı. Bunun ikisi de eski. Eski üskü giyiyordum; hatta sökülen yerlerini iğneyle kendim diktim. Fakir doğdum; herhalde fakir öleceğim.

Eşofmanın birisi bacaklarda alerji yapıp kaşındırdı. Mecburen bir eşofman daha aldım. O kaşındıran eşofmanı da evin içine kapılardan sızıp zehir girmesin diye kapının altındaki boşluğa yerleştirdim. Zorunlu ihtiyaçlarım dışında evden çıkmayacağım; böylelikle zehir solumuş olmayacağım.

Olurda zehirlenir ölürsem cenazemi köyüme götürün, beni köyümün mezarlığına topraklarına gömün. Mezar taşıma da muradı gözünde kaldı, daha yapacak işleri vardı, erken öldü ve şiirlerinin, yazılarının, türkülerinin ilelebet yaşamasını istiyor yazdırın.

Yakuphan Kılınç

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Eşofman ve cenaze bilgisi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Eşofman ve cenaze bilgisi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eşofman Ve Cenaze Bilgisi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL