"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Yavrular Yolda Geliyor

Yorum

Yavrular Yolda Geliyor

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

290

Okunma

Yavrular Yolda Geliyor

2. Bölüm (Final)

Kedilerimi korumak için evden izliyorum. Sarı kedi benim Tonton’u cırmalamak istedi ben müsade etmedim. Tabi sonuç olarak ben yine kendi kedimi korudum. Sarı kediyi taşla korkutup kovaladım.

İnternete girip kediler kaç ayda doğurur yazıp bilgi edindim. Kediler iki ayda doğuruyormuş. Karakuş’um hamile; iki ay sonra Allah’ın izniyle doğurup ana olacak.

Hemen tahta bulup kedi evine sürgülü kapı yapacağım. Doğurunca yavrularını orda büyütsün.

Kedilerim doğurupta yavrularını büyütünce bakabilecek insanlara evlatlık vereceğim:):) Fazla kediye bakmaya gücüm yetmez. Bunların sadece yemek sorunu yok, hastalık sorunları da var. Hastalandığında doktora götürmek gerekir. Eh bende bu kadar ağır yükün altındankalkamam. Yavrunun bir tanesini kendime ayırırım, diğerlerini de mecburen dağıtırım.

Tarih : 29.01.2017 15:59
Düzenleme Tarihi : 26.01.2020
YAKUPHAN KILINÇ

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yavrular yolda geliyor Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yavrular yolda geliyor yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yavrular Yolda Geliyor yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.