İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
tu
tugrulahmetpekel

YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ YAŞLI ADAMDAN GENÇ KIZA

Yorum

YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ YAŞLI ADAMDAN GENÇ KIZA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

796

Okunma

YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ YAŞLI ADAMDAN GENÇ KIZA

YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ
YAŞLI ADAMDAN GENÇ KIZA
28. mektup 07.04.2019 Pazar




KIYMETLİM SARI’YA


Son yazdığım mektubun üzerinden epey zaman geçti ( ya da bana öyle geliyor) Vakit mektup yazma vakti. Önce havalardan bahsedeyim. Yavaş, yavaş yaz yüzünü göstermeye başladı.
Beni sorarsan, sormasan da yazacağım ya, iyiyim. Dükkânı adeta bana tapuladılar. Nefes alamıyorum, ama hoşuma da gitmiyor değil.
Birazda senden bahsedelim. Ne yapıyorsun? Ne ediyorsun? Bilmek istiyorum. Okul nasıl gidiyor? Derslerinin durumları nasıl? Bana yazmanı ya da anlatmanı isterim. Ben durmadan yazıyorum. Belki kimse okumayacak, belki de yok olup gidecekler ama ben yazmaktan vaz geçmeyeceğim.
Merak ettiğim bir şey daha var. Yakınlarda bir zamanda bizim illere yolunun düşme ihtimali var mı? Böyle bir ihtimal olsaydı o kadar çok sevinirdim ki tahmin bile edemezsin.
Zaman kısalıyor yapacak o kadar çok işlerin yanında, yapamadığım dağ gibi işler de ver. Yani kısaca seni bir kere daha görürsem benden mutlu bir insan olacağını sanmıyorum.
Aklıma ne gelirse sıralama yapmadan çalakalem yazdım kusuruma bakmazsın değil mi Dünyam? Satırlarıma buralarda bir yerde nokta koyma zamanı geldi. Kusurlarım hatalarım olduysa affola. Allah zihin açıklığı versin. Bu mektubun karşılığı birkaç satırcık ta olsa yazarsan çok mutlu olurum.
Bütün güzellikler ve iyi günler sana armağan olsun
SARI DÜNYAM
Senin ve her zaman senin olarak kalacak olan MAVİN


Tebessüm eden çocuk ( T.A.P. )

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yaşlı adam ve genç kız yaşlı adamdan genç kıza Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşlı adam ve genç kız yaşlı adamdan genç kıza yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ YAŞLI ADAMDAN GENÇ KIZA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL