Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hasan Hüseyin Arslan
Hasan Hüseyin Arslan

Uzanmak ve Dinlemek İstiyorum!

Yorum

Uzanmak ve Dinlemek İstiyorum!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

577

Okunma

Uzanmak ve Dinlemek İstiyorum!



Boylu boyunca, şöyle uzun bir kavak gölgesi gibi, bir dağ başında, sessiz bir köşede veya bir ırmak kenarında, birg öl kenarında sabahın sesiyle, kuş cıvıltılarının hangemesiyle, günün tüm seslerini huzura kilitleyerek kuytu bir köşede, sesinle, soluğunla, seninle sesi biz olan, bizi üfleyen rüzgarın okyaşlarıyla dolu olan bir nağmede uzanmak. Ortalıkta zamana endeksli bir alet, bir saat, bir araba ya da herhangi bir nesne olmadan, sadece ikimize kurulmuş bir kavuşnma parodisinin bitmeyen tınısıyla giden bir yol!

Sen, sol omuzuma yaslanmış, ben gözlerine düşen bir nağmenin nakaratlarında ki tekrar, alın teri büyüklüğünde bir sen ve içimize nüksetmiş dolunay yumuşaklığında uzun soluklu bir şiire eşlik eden enstrümental bir müzik parçası. Günleri, ayları, yılları ve geride kalmış eskileri unutulan bir zaman.

Uzanmak ve dinlemek istiyorum; sabahtan akşama kadar gözlemler yaparak doğayla ve seninle başbaşa kalabilmek için. Çünkü ‚Doğa ve Sen‘ bedenime huzur veren iki ayrılmaz bir bütünsünüz. Ben ise uzay bosluğunda size eşlikeden bir nokta!


H.Hüseyin Arslan - Elst - Hollanda - 21.11.2018

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Uzanmak ve dinlemek istiyorum! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Uzanmak ve dinlemek istiyorum! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzanmak ve Dinlemek İstiyorum! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL