Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
KaanBerat
KaanBerat

YUFKA YÜREKLİ

Yorum

YUFKA YÜREKLİ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

542

Okunma

YUFKA YÜREKLİ

YUFKA YÜREKLİ

Yüreği aşkla yanık olanın gönlü yufkadır.

İbrahim KOVAR

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yufka yürekli Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yufka yürekli yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YUFKA YÜREKLİ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYDINK
AYDINK, @aydink
18.6.2017 21:55:51
insan olmak.. gerisi laf-u güzaf
Etkili Yorum
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
18.6.2017 14:08:24
aşkın en güzel yanı bu zaten.insan pamuk gibi oluyor
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL