Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
tu
tugrulahmetpekel
@tugrulahmetpekel

Küçük bir kızın annesine yazdığı mektup

3 Ağustos 2008 Pazar
Yorum

Küçük bir kızın annesine yazdığı mektup

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

5839

Okunma

Küçük bir kızın annesine yazdığı mektup











Canım anneciğim
Canım annem, seni çok özledim. Bu sabah yine babaannemle birlikte kahvaltı yapıyoruz.Hep senden konuştuk.Babaannem senin bana göndermiş olduğun mektubu okudu. Yaptığın resimlere baktım. Çok güzel yapmışsın canım anneciğim.
Ben de senin için resim yaptım. Sen yatıyorsun, babaannem sana bakıyor. Bende yanı başında oturuyorum.Hani hep saçlarımı örerdin ya anne izin ver bu gün sıra bende ben senin saçlarını öreceğim. Bak sana çiçek de getirdim annem. Sen benim söylediklerimi hissediyorsun dimi hem de içinde hissediyorsun. Annem seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Sabahları uyandığım zaman senin sesini duymak, akşamları sarılıp seni öpmek. Aslında canım annem ben seni çok özledim. Annem seni öpmek istiyorum.
Öptüm canım annem, hadi annem. Hadi annem buraya gel, resmin içinden gelerek gel . Gerçekten gel. Artık yeter. Gel resimde elimi tut. Ben sana resim yaptım o Yanındaki babaanne değil doktor o kabuklu yumurtalarını alıyor. Ben de yanındayım sana bakıyorum. Öf ya sıkıldım artık resimde yapmak istemiyorum. Ben senin için dua öğrendim anneciğim. Bak ben senin için hiç ağlamıyorum. Onlar kendiliklerinden akıyor. Ben ne yapayım. Babaannemden de bıktım hep beni kızdırıyor. Defol git diyorum ona . Şaka, şaka.
Babaanne senide çok seviyorum. Babamı dedemi
Teyzemi halamı hepinizi çok seviyorum. Teyzem çok güzel bir sürü hediye getirmiş Hepsi beni çok seviyor. Anneciğim ne olur çabuk iyileş ve eve gel
Seni çok ama çok özledim kocaman, kocaman öpüyorum.


Kızın ; Busel Sude Pekel

Düzenleyen :Tuğrul Ahmet PEKEL


Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Küçük bir kızın annesine yazdığı mektup Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Küçük bir kızın annesine yazdığı mektup yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küçük bir kızın annesine yazdığı mektup yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.