Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
Moby Dick
Moby Dick

Monte Kristo Kontu

Yorum

Monte Kristo Kontu

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

514

Okunma

Monte Kristo Kontu

Monte Kristo Kontu

Bugünkü hedefim bu kitabi bitirmek.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Monte kristo kontu Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Monte kristo kontu yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Monte Kristo Kontu yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CaNMaYBuLL
CaNMaYBuLL, @maybull
31.1.2016 17:10:11


Adalet !


Zaman her an' bizim aleyhimize isler. Ama bu kitapta zaman Monte Kristo Kontu'nun lehine işler. Hücrede , hüçrelerine kadar işleyen öğreti hem kendini yeniden yarattı, hem de dünyaya kendi dünyasını ekleme fırsatı verdi.


Kimden öcünü aldı dersiniz ? Bence ne en yakın arkadaşından , ne de sevdiğinden. Önce ve hep kendinden.



Iyi okumalar



Saygılar
nitemtran
nitemtran, @nitemtran
31.1.2016 16:55:01
Güzel hedef. Eser intikam alma duygusunun inanılmaz lezzetini, intikamdan sonra ise elde kalan duygunun pek de güzel olmadığını anlatır. Hani derler ya, intikam soğuk yenen bir yemektir, diye, tam da öyle.

Yazıldığı tarihten sonra bir çok esere ilham kaynağı olmuştur. Eğer seyrettiyseniz, bizdeki "Ezel" dizisi de bu kitabın güncel ve Türkiyeli uygulamasıdır.

Sağlıcakla,
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
31.1.2016 14:35:27
Beğeni:
0
Okunma:
514
Yorum:
2
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL