Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson

128 Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "128" terimini içeren şiirler listelenmektedir. 128 ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "128" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. 128 ile ilgili " 973 " şiir aşağıdadır.
Üstâd Sezai Karakoç, 16 Kasım 2021'de dünya sürgününü sona erdirip "En Sevgili"ye kavuştu, Şehzâde Camii haziresine defnedildi.Ruhu şâd, mekânı cennet olsun.




...
Devamını oku »

TÜM ÖĞRETMENLERİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.



...
Devamını oku »
***********************************
TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
***********************************


...
Devamını oku »

PEKİ PEKİ ANLADIK 😱 (taşlama)



...
Devamını oku »
Durdurak bilmiyor
Türk parası pula döndü
Erim erim eriyor😭🔥

Emekli,dul yetim perişan

...
Devamını oku »
💕Bu şiir Edebiyat Defteri şairlerinden paylaşımlarıyla bize mutluluk veren saygıdeğer üstâdım Tuğal KÖSEMEN ve eşinin 55 yıllık mutluluklarına ithâfen yazılmıştır. Şiirin yazılmasında esin kaynağı olduğu için kendisine müteşekkirim.
Saygıdeğer örnek alınması gereken gönülleri genç çiftin ömür boyu mutluluklarının devamını diliyorum 💕


SEVGİ, SAYGI, SADÂKAT 💕

...
Devamını oku »

Seslendirmedeki ''Etme!'' (Mevlâna) şiirinin metni hikâye kısmındadır.



...
Devamını oku »
Tuncel Kurtiz anısına sözlerinden esinlenerek yazılmıştır.Seslendirmedeki Tut Yüreğimden Ustam - Serkan Uçar şiiri hikâye kısmındadır.


TAKMA KAFANA YEĞEN! 💐

...
Devamını oku »
Bir şiir sitesinde günün şiiri seçilen İBRAHİM SADRİ'ye ait "ADAM GİBİ" şiiri için yapılan olumsuz yorumlardan esinlenerek ve eleştirel anlamda yazılmıştır. Söz konusu şiir hikâye kısmındadır.


"ADAM GİBİ" YAZSAYDIN YA BE SADRİ 📝

...
Devamını oku »

İlk 68 69 70 71 72 73 74 75 76 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL