Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. atasözü
HİKMETULLAH
HİKMETULLAH

Çiz beni yüreğinde

Yorum

Çiz beni yüreğinde

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1648

Okunma

Çiz beni yüreğinde

Çiz beni yüreğinde

10.05.2013( 00.11)

Kalemin son damlasına kadar, yaz benim için, Nede olsa yüreğinde çoktan göç ettim. Çok uzaklardasın biliyorum, Neticede sayıklıyorum her gece seni… Beni hiç sorma, kalemin ucuna… Hatırlama eski yaşanmış yapıtları, sevgiden tutsak, sevilene mahrum bırakılan atmosferi düşünme… Kalman için bir bahane bulmuyorum. Gitmen içinde hiç ağlamıyorum. Beni yok ederken amansız, kuytu köşede… Beni ben ile azat ederken o gece… İşte o zaman kaybettin ıssız kalan gecede… Şuan çok mutluyum. Aslında hiç umurumda bile değilsin! desem bile yalan olur. Bazen merak ediyorum seni. Kafamı alıp sana gelmek istiyorum. Dizinin dibinde anne şefkati görürcesine bağlanmak istiyorum. Kanadım kırık, duygumu yitirmiş şekilde seni bekliyorum. Biliyorum, beni hiç sevmedin. Belki de… Anladın işte sevgili… Ne senden bana yar. Ne de benden sana kader olur. Çünkü bana asla bakmayacağını biliyorum. Yine de sana dön demekteyim. Çünkü ben sana kör kütük aşığım. Gerçi aşkı da oyun yumağı haline getirdiler de… Bunu bilesin sevgili… Bedenin için değil! Kalbin için çırpınıyorum. Senden habersiz sevdim seni… Bir türlü açılamadım sana, seni sevdiğimi diyemedim hırçın bakan gözlerine… Titretemem kalbini… Korkarım senden uzak olmaya… Ya yok dersen… Belki de evet. Ama ne olursa olsun, bu gözler senden başkasına içten bakamıyor sevgili… Rakıya da beyaz dersin, ayrana da… Ama birini içersin için yanar. Diğeri sadece aşk uykusuna daldırır. Uyanmak isteyene sevgiyi mahrum eder. İstemeyene ömrünü feda eder. Sevgili ben seni rakının zehrinde, gülüşünü ayranın mayhoşunda sevdim. Duyurmak isterdim sesimi kalbine… Her neyse aşkı sakız ettiler ya… Bir ona üzülürüm. Bir de sana açılamadığım-a… Şimdi çiz çize bildiğini kader. Ne de olsa benim değilsin!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Çiz beni yüreğinde Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Çiz beni yüreğinde yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çiz beni yüreğinde yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL