Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Acaba zalim feleğin okuna, taşına göğüs germek mi, yoksa bu mihnet deryasına karşı koyarak hepsine son vermek mi daha asil bir hareket olur? Ölmek: Uyumak...Hepsi bu kadar...Ve bir uykuyla bütün kalp ağrılarını, vücudun yakındığı binbir derdi dindirelbilm
Ömer ARDALI

Ömer ARDALI

@omerardali Etkin Üye
Şair
  • 6 Aralık 2011'den beri üye
  • 35

Ömer ARDALI e-şiir kitabı

7 adet şiirini size e-kitap olarak sunuyoruz.

Aşağıda yer alan linke tıklayarak bu e-kitabı bilgisayarınıza indirip (download edip), kayıt edebilir ve internete bağlı olmaksızın bu yazıları dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz. Dilerseniz bu e-kitabı Palm veya Notebook'unuza aktarıp istediğiniz yerde ve istediğiniz anda yazı okumanın keyfini sürün.


Pdf
E-kitap Tipi (formatı): Acrobat Reader - PDF
İçeriği: 7 adet şiiri
İndirilme Sayısı: 63


1. Yukarıdaki linke mouse sağ tuşla tıklayın
2. Save Target As / Hedefi Farklı Kaydet seçeneğini seçerek dosyayı bilgisayarınıza kaydedin.
3. Bilgisayarınıza kayıt ettiğiniz PDF dosyasını mouse ile çift tıklayıp açın.
Paylaş
İstatistik
Profil Ziyaretçi?
6.767
Şiir Okunma
71.236
Yazı Okunma
0
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL