Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
Düşündüklerini söyleyebilmek,söylediklerini yaşayabilmek herkesin hayalidir de doğru düşünmek,doğru söylemek ve doğru yapmak zincirinin halkaları birleştirilemediği müddetçe sadece işi doğru yaparız,doğru işi yapmaya terfi edemeyiz bir türlü..
bendedilciyim

bendedilciyim

@bendedilciyim Üye
ŞairYazar
  • 1 Mart 2011'den beri üye

bendedilciyim e-yazı kitabı

1 adet yazısını size e-kitap olarak sunuyoruz. Aşağıda yer alan linke tıklayarak bu e-kitabı bilgisayarınıza indirip (download edip), kayıt edebilir ve internete bağlı olmaksızın bu yazıları dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz. Dilerseniz bu e-kitabı Palm veya Notebook'unuza aktarıp istediğiniz yerde ve istediğiniz anda yazı okumanın keyfini sürün.

Pdf
E-kitap Tipi (formatı): Acrobat Reader - PDF
İçeriği: 1 adet yazısı
İndirilme Sayısı: 0


1. Yukarıdaki linke mouse sağ tuşla tıklayın
2. Save Target As / Hedefi Farklı Kaydet seçeneğini seçerek dosyayı bilgisayarınıza kaydedin.
3. Bilgisayarınıza kayıt ettiğiniz PDF dosyasını mouse ile çift tıklayıp açın.
Paylaş
İstatistik
Profil Ziyaretçi?
22.069
Şiir Okunma
33.323
Yazı Okunma
27.600
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.