Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
her insanın ayağına bağlı bir kum saati vardır .bazıları yolun ta başında çözüverir düğümü arkada kalanları hiç düşünmeden
af269

af269

@af269 Etkin Üye
Şair
  • 22 Şubat 2012'den beri üye
  • 35
af269
af269
@af269
13 yıl
İleti
her insanın ayağına bağlı bir kum saati vardır .bazıları yolun ta başında çözüverir düğümü arkada kalanları hiç düşünmeden
af269
af269
@af269
13 yıl
İleti
DÜNYANIN EN GÜNAHKAR İNSANI OLSAN BİLE HER ZAMAN DOĞRU SÖZLÜ OLL...
af269
af269
@af269
13 yıl
İleti
İNSAN OL Kİ İNSANLIĞINI SEVSİNLER...
Paylaş
İstatistik
Profil Ziyaretçi?
4.551
Şiir Okunma
32.368
Yazı Okunma
0
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL