ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
hacı ali

hacı ali

20.10.2019 19:11:03

Eûzû billâhi mineşşeytânirracîm bismillâhirahmanirrahîm eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhu ve rasûlühu.

Selam esselame imam Muhammed hocam.
dün sana yazdıktan sonra namaza durdum hüzünlüydüm,keşif başladı çimenlik bir yerdeyim sağ tarafta hemen bir adım yanımda asfalt dar bir yol var yolun öbür tatafı sahil,deniz..asfalt yola adım attım bir adımda yoldayım ayağımda kahverengi kısa topuklu bir ayakkabı üstümde elbise önü kısa arkası uzun,rengi kahve tonlarında bir elbise krem rengide var içinde,sadece etek kısmını ve ayaklarımı görüyorum,kumsaldan denize doğru ilerlemeye başladım heyecanlıyım,yaklaştım yaklaştım bende merak ediyorum ne olacağını ayakkabılar ıslanacak derken tam kıyıda durdum ayakkabıları çıkardım denize girdim,eteğimi elimle tuttum ıslanmasın diye ama ıslandı,elime su alıp oynamaya falan başlıyorum..

Yatsı namazında ise niyetimizi okudum tam ilk sünnete niyet edicem,belkide ettim eller havaya kalktı yine acuç içleri yukarı bakıyor,sağa sola sallanmaya başladım, normalde daha sonra eller yüze sürülür bu defa değişik bişey oldu eller havadayken sağ devri yönünde dönmeye başladım baş yukarı bakıyordu dilimde"gel gör beni aşk neyledi"ilahisi söylemeye başladım.daha öncede semazenler gibi döndürüldüğüm olmuştu ama bu defa eller havada,bir yandanda kalbim haykırıyor"beni gör pınar...ben sen'im,bak dönen sen değilsin...

yapan ben değildim zaten,kollarım boynum çok ağrıdı ama duramıyorum irade bende değildi.iki üç dakika sonra yavaşça indi kollar,hiç dinlenmeden namaza geçtim.

Birde namazda bir görüntü vardı bal kabağının içinden ördek çıktı☺️civciv falan değil büyük ördek.kafasını uzatmış kendi kabağın içindeydi gri ile mavi arası tuhaf bir rengi vardı.

Sabah efale niyet ederken keşifte annemin karnına geri girdim.
Abi keşifler çok fazla hepsini yazmıyorum bazılarınıda unutuyorum.
Selam esselame

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.