ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
oktayzerrin

oktayzerrin

25.1.2007 23:41:50

değerli dostlarım..bazen evden bazen de dışardaki net cafeden sitemize girdiğim için kopukluklar oluyor...bir de benim bilgisayarım biraz eski olduğundan şiir düzenleme sayfası da erken açılmıyor..bazı arkadaşlar beni şiire emek ve önem vermemekle suçlamış ve sanki bilerek bu imlâ hatalarını düzeltmediğim gibi haksız bir tenkittte bulunmuşlar..oysa bilenler çok iyi bilir mesela ben genelde e-card yerine sayfayı tam kaplaması için wallpaper kullanırım..şiirlerimin geneline bakacak olurlarsa bu arkadaşlarım ne denli doğru söylediğimi anlarlar..diğer husus, ben genelde imlâya çok önem veririm ama bu demek değildir ki imlâyı en iyi ben kullanırım..yok böyle bir iddiam..ama bazı noktalama işaretlerini de koymayınca bazı ifadeler yavan kalıyor...yazının rengi ve bazı yazım hatalarını inanın anca düzeltebildim..tüm dostlara yorum ve tenkitleri için çok teşekkürler..sevgi,selam ve saygılarımla...

Şiir Bilgi

oktayzerrin

oktayzerrin

YARINKİ HAVA...


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.