ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
GÖNLÜ GÜZEL ÇORUMLU

GÖNLÜ GÜZEL ÇORUMLU

20.2.2017 21:12:28

Can arkadaşım sevdiklerimizin değer verdiklerimizin hepsinin acısı çok zor fakat Ana,Baba,Kardeş ve Evlat acısı bunların en zor olanı yaşım ellibeş ama bu acıların hepsini tattım henüz ilkokul dördüncü sınıfa giderken 37 yaşındaki Baba mı kaybettik,peşinden en küçük kardeşimiz olan Elif i henüz 4 aylıkken açlıktan /afrikadaki insanlar gibi kuruyarak kaybettik,daha sonra ben askerde iken ilk kızım Zülfiye yi henüz 2 aylık bebekken kaybettik,daha sonra kardeşim Bilal ı hayatının en güzel çağında 23 yaşında bir trafik kazası sonucu kaybettim,daha sonra Annem i astım hastalığından kaybettik yani hayatta her türlü acı biz insanlar için ama yapacak birşey yok sabredeceğiz dua edeceğiz.nasılki doğumumuz Allahın emriyle oluyorsa ölümümüzde Allahın emriyledir Allah hepimize sabırlar versin



GÖNLÜ GÜZEL ÇORUMLU tarafından 2/20/2017 9:11:17 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

-IspartaGülü-

-IspartaGülü-

Kardeş Acısı


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.