ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Cenap Erat

Cenap Erat

12.1.2015 12:02:32

Baharın anası kış

Var olan bilgi bütününü kavrayıp aklın seçici özelliğini kullanarak insanın iç dünyasına daha bir uygunluk sağlayan bilgileri belirledikten sonra konuşup yazmanın ve yaşamanın doğru olduğunu söyledi eritip süzdüğüm yaşam..sakın ha yanlış anlamayın sözüm şiire ve yazarına değil..doğrular adınadır.

SEÇKİ KURULU
sizleri tanımasamda her insanın fıtratı temizdir anlayışımla seviyorum insanları..ve insani ve islami sorumluluğumu yerine getirmek için gayret sarf etmekteyim.

Değerli seçki kurulu bazen yüz mısra hiç birr şey anlatmazken bir mısra yüzlerce sayfa anlatabilir.ki ben hayatı anladığımda bu dünya yaşamı için..BÜYÜSÜZ İÇERİK ESİNTİSİ..demiştim..neyse..demem o ki insanın ve dünyanın yararı için önyargımızı şartlanmamızı egomuzu ve haksız çıkar anlayışımızı bir tarafa bırakmamız gereklidir.

Affınıza sığınarak sizleri sizce uygun bir zamanda davet etmek istiyorum..şiirin ve hayattaki temel kavramların ne olup ne olmadığını firesiz bilgiyle anlatmak için ve tabi ki sofram zengindir yemek çay kahve sevgi saygı..olumlu olan her şey..duamla

Cenap Erat tarafından 1/12/2015 1:58:44 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.