ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
mina

mina

24.12.2007 00:39:04



Sevgili Jale;


Elbette ki böyle yazıların muhattabı senin şiir altın değil ama yeri gelmiş iken bende rahatsızlığımı belirtmek isterim. Bu sitede bir kaç arkadaş ne yazık ki kendisini bir tiyatro sahnesinin mizah yazarı olarak görüyor olmalı ki, şiirlerin altına alakasız espriler! yazıp yorum yaptığını zannediyor. Amacın bak yorum yazdım benim şiirime de bakın demekten öteye geçmediği muhakkak o yüzden derim ki ben cevap verip yorma canını...

Şiirine gelince...

Senin şiirinde hep o biriken damlalar son cümlede akıveriyor. Finali her zaman öyle büyüleyici kelimelerle bitiriyorsun ki, durup kendime karşıdan bile bakamayacak kadar başka diyarlarda oluyorum.

Senin kendine, senin evladına, senin sevdiğine seslenişlerinin hepsinde mutlaka ders alınacak bir mana var ve emin ol her kelimeni aklımda tutuyorum... Tebrikler Jalem... Seni çok seviyorum...



Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.