ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Ursus

Ursus

19.11.2007 13:49:37

Doğal dürtüler ortaokul sıralarında karşı cinse olan fantaziler faraziyeleriyle ilk adımını atar ve gelir.Her ne kadar "Nagazaki'ye bombalar yağsa da,Tayyip arada bir ulusa Özal gibi seslense de bizim okul sıraları karalamasız geçmez.Lisede kaprisli aşklar ve liseliyi aşk faraziyeleriyle süsleyen pembe diziler üst üste reyona koyulurken de bizim liseli aşık artan zamlardan henüz şikayetçi değildir.Savaş çığırtkanlığı yapanların ekonomik rant kurnazlığına soyunduğu gibi.Sonra sıra gelir bizim şair ya da şairelerin aydınlanma çağına.Ne zaman ki eline file alıp pazara 10 Ytl ile çıkıp eli boş dediğinde"eyvah ben ne yaptım"onca ömrü nasıl nasıl geçirdim feryad ve figanlarıyla telaşlar sarmalıyla yumağa dönüşür de iş işten geçme ve at Üsküdar'da jet hızyla geçme vaktidir.Sayın Tayyip de oğluna 96 metrelik bir gemiyi almış fi tarihine karışmıştır artık.
Hadi kolay gele.

Şiir Bilgi

Aşk Böcüsü

Aşk Böcüsü

PEKİ YA SEN..!


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.