ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
suzan çelik

suzan çelik

4.8.2012 21:27:20

sayın arkadaşım.aşkın karanlıj kulvarlarında öyle bir çıkmazlardasınki,ne kadar cabalasnda içi,nden çıkamıyorsun.bu boş kulvarlarda debelenip duruyorsun.Bebeklik, çocukluk, gençlik olgunluk çağları birer birer elden çıkıp gitmiş, adeta arkamızda birer koca koca hatıra yığınları bırakmıştır hayat. Dağlar misali ömür geride kalmış ve işte “ben” denilen zamanların sayfası dürülmüştür artık. Bu hayat hep mücadele, koşturmaca, umutlarla, heyecanlarla ve kısacası sorumluluklarımızla kaplanmıştır. Her şeye kavuşulmuştur, elde edilmesi gereken ne varsa hepsine varılmıştır ama… Amalarla başlayan kelimeler dizesi hep bir yerlerde eksik kalmıştır. Bunun farkında olmadan içimizde bir sızı gibi hissetmiş ve bazen yüreğimize saplanıp durmuştur bu eksiklikler yığını haline gelmiştir.bizlerde bunların içinde bocalayıp duruyoruz.

sayın arkadaşım şiiriniz çok güzel ve çok anlamlıydı.kutlarım.puanım tam.
şimdi şiirinize ve yorumumu uygun iki güzel söz ekliyorum.hoşçakalın.



Ey özünün sırlarına akıl ermeyen;
Suçumuza, duamıza önem vermeyen;
Günahtan sarhoştum, ama dilekten ayık;
Umudumu rahmetine bağlamışım ben.

Büyükse de isyanım, kötülüklerim,
Yüce Tanrı'dan umut kesmiş değilim;
Bugün sarhoş ve harap ölsem de yarın
Rahmete kavuşur elbet kemiklerim.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.