ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
H.TATAR

H.TATAR

4.6.2012 01:18:38


YARALIYIM


Yangın yürekte sönmez
Yaram derinde derman kar eylemez
Akan yaşım sensiz silinmez
Acılar çaresiz ferman dinlemez
Yaralım

Gözyaşlarımda yıkamalısın acılarımı
Karanlıkta bırakmalısın anılarımı
Ört üstünü görmesin kimse
Sorgulamasın hatıralarını
Yaralım

Küf kokan çorak toplarlar gibi
Günah kokar her yanım
Ölüm kusarken yalnızlığım
Bak yine gece örttü üstüme karasını
Yüreği yaralım

Hayrunisa şenel siyah gecem


Gönüller Sultanı Hayrunisa Kardeşim,

Yaralım diyorsun ya, benim de içimdeki yara, sesini duydu ve sadece sen değilsin yaralı diye kavruldu, sızladı ve çırpındı durdu.
Hani Volkan Konak diyor ki, <<Herkesin bir derdi vardır kendi içerisinde>> ! Dertsiz ve yarasız kimse olmasa gerek. Bu insanın tansiyonunu tavana vurduran muhteşem yürek sesinizle , kendi kendinizi anlatmış ve kendinize serzenişte bulunmuşsunuz. Yani, çoğu zaman dediğim gibi, yaraların ilacı, insanın kendisinde ve kendi elindedir. Başkasından çare aramaya hiç ihtiyaç olmasa gerek. Tabii İlahi kudretin ilacı ve çaresi başka...
Bir umutsuzluk, bir bezmişlik ve artık bu dünyada bana gerek yok dercesine <<Ölüm kusarken yalnızlığım, Bak yine gece örttü üstüme karasını, Yüreği yaralım...>> sitemiyle kendi kendine bir karamsarlık çiziyorsun. Ben, benim her alanda güçlü mü güçlü, bilgili mi bilgili, duygulu mu duygulu, insan mı insan olan Hayrunisa kardeşimin pes edeceğine inanmıyorum.

Bütün kalbimle ve saygımla kutluyor, herşeylerin istediğin gibi olmasını arzu ederken, yüreğine , kalemine ve sesine sonsuz sağlık ve başarılar dileklerimle...

Dostça sevgilerim ve saygılarımla

Şiir Bilgi

siyahgecem

siyahgecem

YARALIYIM


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.