ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Afet İnce Kırat

Afet İnce Kırat

2.11.2007 01:16:16

O SUS sana olamaz mı Elmass hanım? Yeni bir şeyler deniyorum ve us la bitecek başka bir şey de bulamadım. hevesimi kırma lütfen. tabi ki bu işin şakası. eleştiri her zaman beni memnun eder. hele de böyle yapıcı ve yönlendirici olursa. teşekkür ederim. aslında kendime yorum yazmak istemiyorum ama gerekli olduğunu düşündüm. fırsat bulmuşken gerek buradayken gerekse aralarında olamadığım zaman sayfama gelip şiirlerimi okuyan ve desteklerini sunan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. sevgiyle kalın.

ARKADAŞLAR BEN ELMAS HANIMA SAYGILIYIM VE ELEŞTİRİLERİNE VE DÜŞÜNCELERİNE HAK VERİYORUM. YANLIŞ ANLAŞILMASIN SADECE ŞAKA YAPTIM BİRAZCIK. SANIRIM EDEBİYAT KONUSUNDA BİLGİLİ BİRİSİ VE DÜŞÜNCELERİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ.BİR ÖNCEKİ ŞİİRİMDE BİRKAÇ TANE DAHA YAZ DEDİĞİ İÇİN ŞAKA YOLLU BUNU YAZDIM. EVET SADECE ONA YAZDIM AMA DEĞİŞİKLİK DE HOŞUMA GİTTİ. YİNE DENİYECEĞİM. BELKİ DEĞİŞİK BİR TÜR DAHA YAKALAMIŞ OLURUZ. İYİ OLMAZ MI EDEBİYAT İÇİN BAŞARILI OLURSAK. TÜM ARKADAŞLARIN ELMAS HANIM KADAR DÜRÜST VE AÇIK SÖZLÜ BİR ELEŞTİRMENİ OLSA KEŞKE. SAMİMİYETİNE VE İYİ NİYETİNE İNANIYORUM. KENDİSİNE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.


sanırım elmass rumuzlu üye silinmiş. şayet sebebi ben isem üzülürüm doğrusu. kimseyi üzmek değildi niyetim. bizler burada bir aile gibiyiz. zaman zaman kavga da olur, şaka yollu imalar da olabilir. ama hiç bir zaman kimse kimseye zarar veremez. onun eleştirisine kızmadmıştım aksine hoşuma bile gitmişti. neden yazıyorum bunları bilmiyorum sadece içimden geldi. herkese teşekkürler.

afet kırat tarafından 11/2/2007 11:11:58 AM zamanında düzenlenmiştir.

afet kırat tarafından 11/2/2007 1:23:49 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

Afet İnce Kırat

Afet İnce Kırat

SUS DEDİM DE SUSTUN MU?


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.