ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Vicdan, saadet ve azaplarımızın ahirette de kaynağıdır. ROUSSEAU Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
haydar06

haydar06

14.9.2009 10:17:06

Anlayamıcaksın ağladığımı yağan yağmur altında ıslanırken,Yagmur düştü gözlerime,diyeceğim
Bir hazan iniltisinde yağmur düştü gözlerime.Tan yeri bulanmadan kızıllığa gece oldu içimde..Gökyüzünde asırlardır gökkuşağı açmaz.Renkler hep bir kavga içinde.Serkeş dolaşır tüm bulutlar artık her yerde..

Sen yokken bile yanımda,Ben yürüdüm o yağmurlu havalarda,sensizliği hiç aklıma getirmeden hiç durmadan yürüdüm.
İliklerime kadar ısalndım hiç aldırmadan,Ağladım sensiz ıssız bir köşede kimse görmeden,Hep konuştum kendi gölgemle.Hiç sıcak bir omuz olmadı başımı dayayacağım.Hiç sıcak bir göğüs olmadı,sessizce uyuyacağım.Sıcak bir yatağımda olmadı,aşkımda olmadı tanıyacağım.
Ben sokak fenerlerini sevdim hep yağmurlu havalarda.
İçimdeki yürek ateşi,sensizliğin hasreti ve nedametini çeksemde,Solyanım acısada,ismini anarken bile nefesim düğümlensede aldırmadan yürüyeceğim ey sevgili.
Yağan yağmur bedenim ıslatır.Yüreğimdeki yanan ateşi söndürürmü,Sende sensizliğin hasratini hafifletirmi söyle.
Susma söyle...

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.