Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Gurur ve güç..

Yorum

Gurur ve güç..

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1043

Okunma

Gurur ve güç..

Gurur ve güç..


Eğer bir gün görürsem seni,
Seviyorum der gibi bakmam sana,
Neden bıraktın der gibi de bakmam
Anlayamazsın içimde ne olduğunu inan bana.

Yine o eski gülümseyen erkeği görürsün
Hiçbir kırılmışlık hissedemezsin asla
Neden mi?
O eskiden sevdiğin kızım benim çünkü
Gurur ve güç
Bir gün yine beni sevsen
Benimle olsan bile
Vazgeçmeyeceğim bunlardan asla.

Anladım çünkü sen öyle sevmiştin beni
Ben hep ben kalmalıyım
Hep senin sevdiğin o ben olacağım
Sen de sevdiğim kadın kal olur mu?

Sami Arlan..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gurur ve güç.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gurur ve güç.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gurur ve güç.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
23.2.2016 14:41:31
Aşk 💕 sevgi eksik olmasın yüreğiniz den
Kutlarım
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL