Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. m. kemal atatürk
umutefe
umutefe

Çıkmaz sokaklardayım

Yorum

Çıkmaz sokaklardayım

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1498

Okunma

Çıkmaz sokaklardayım

Bir yalana inandım
O yanmamış ben yandım
Beni seviyor sandım
Çıkmaz sokaklardayım

Demişlerdi aşk yakar
Aşık olan kör bakar
Simdi gözden yaş akar
Çıkmaz sokaklardayım

Bir ben değilim kanan
Aman ha gençler aman
Nasılsa geçer zaman
Çıkmaz sokaklardayım

Aşk dediğin dar alan
Aşkta yapılmaz plan
Olmayın yüzü solan
Çıkmaz sokaklardayım.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çıkmaz sokaklardayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çıkmaz sokaklardayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çıkmaz sokaklardayım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL