Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
SezeNK
SezeNK

YÜREK

Yorum

YÜREK

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

658

Okunma

YÜREK

Yıkık dökük enkaz altından sağ çıkma çabasında yürek..
İçime çektiğim kokuna hasret kalmak da,
Yok oluş’da,
Bitiş’de,
Karman çorman bir kırılış da yürek..
Yutkundukça içimi acıtan haykırış da,
Ucu bucağı gözükmeyen uzak yolda,
İçimde amansız susturduğum şarkılar da
Vedanın en hazin bestesinde yürek..
Vurdumduymaz bir derdin içinde,
Anahtarı olmayan kapalı kapılar da,
Halden anlamayan acımasız sözler de yürek..
Ve;
Bir an’ı bir ömre sığdırmak da yürek...!S.K. 13 ARALIK 2015

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yürek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
AZAP
AZAP, @azap
13.12.2015 23:05:44
5 puan verdi
şiirdi dost şiir kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL