Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
orhanaltinbasak
orhanaltinbasak

HİCRAN DOLU YILLARI

Yorum

HİCRAN DOLU YILLARI

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

700

Okunma

HİCRAN DOLU YILLARI



HİCRAN DOLU YILLARI,ANDIKÇA AH EDERİM
BUNCA YIL GEÇTİ HALA,TÜKENMEDİ KEDERİM
NİYAZ EDİP SEMAYA,UZANSA DA ELLERİM
BENİ HEP İNLETECEK,BELLİ Kİ BU KADERİM
BEN HEP AĞLATACAK,BELLİKİ BU KADERİM

Orhan Altınbaşak

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hicran dolu yılları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hicran dolu yılları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİCRAN DOLU YILLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
orhanaltinbasak
orhanaltinbasak, @orhanaltinbasak
23.11.2015 18:40:33
Teşekkür ederim sevgili SAHRAA iyiki varsınız,sağolun
AYŞEN DAŞKIN
AYŞEN DAŞKIN, @sahraavurgun
23.11.2015 16:27:04
5 puan verdi
Emeğine sağlık degerli yorumunuz içi tsk ederim iymetli dost kalem saygilarimla selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL