Hakiki sevgi, herkesin bahsettiği, fakat pek az kimsenin gördüğü hayaletlere benzer. -- anatole franse
Erkan Yücel
Erkan Yücel

SEN KALDIN

Yorum

SEN KALDIN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1662

Okunma

SEN KALDIN

Dün bitti ,gün bitti, sen hiç bitmedin
Saz bitti ,söz bitti, sen hiç bitmedin
Kimler geldi geçti , gönül kapımdan
Sen kaldın içimde, sen hiç gitmedin.

İstemem dünyayı yoluma serin
Şu kalbim bir ömür senin esirin
Senden başkasını sanma severim
Sen kaldın içimde sen hiç gitmedin.

Yaz bitti, güz bitti, sen hiç bitmedin
Haz bitti, köz bitti, sen hiç bitmedin
Kimler geldi geçti, gönül kapımdan
Sen kaldın içimde, sen hiç gitmedin.

İstemem dünyayı yoluma serin
Bu kalbim yalnızca senin esirin
Senden başkasını sanma severim
Sen kaldın içimde, sen hiç gitmedin.

Erkan Yücel

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen kaldın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen kaldın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN KALDIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.