Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
Nuran KARACA Susmaz Siirl
Nuran KARACA Susmaz Siirl

SAVRULANLAR

Yorum

SAVRULANLAR

( 4 kişi )

3

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

1170

Okunma

SAVRULANLAR

SAVRULANLAR

Rüzgar savurduklarını ,
yıgıyorsa kapının önüne.
onların da şansı var,
senin de...
sen aradıklarını,
bulursun onların arasında,
onların da ,
savruluşları erer nihayete .

Nuran KARACA
12:56 04.11.2015

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Savrulanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Savrulanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAVRULANLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet DEMİR
Mehmet DEMİR, @mehmetdemir1
4.11.2015 21:01:31
5 puan verdi
tebrik ediyorum gönlünüze sağlık...saygılarımla.
Recep Şahbaz
Recep Şahbaz, @recepsahbaz
4.11.2015 19:06:40
5 puan verdi

Kısa ve öz anlam dolu dizeler saygılarımla
vahap  ünsal
vahap ünsal, @vahapunsal
4.11.2015 16:38:40
5 puan verdi
Çok güzeldi kısa ve öz
çok güzel deyimler. Yüreğiniz var olsun hocam.
Selam ve saygılarımla..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL