Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. confucius
galaoğlu
galaoğlu

yok yok

Yorum

yok yok

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

556

Okunma

yok yok

Şu dünyanın anasını satayım
Mutluluk tatmadım huzur sa yok yok
Banada bağrın aç ey kara toprak
Ben sana muhtacım inanki çok çok

Gül istemem yaprakları solacak
Nam istemem benden geri kalacak
Burda yanan cehennemde yanacak
Varsın yansın bundan hiç korkum yok yok

Kahırla gam yüklü bedenim yorgun
Doğmuşum çilekeş yaşadım vurgun
Bu fani dünyaya dargınım dargın
Ölümde vız gelir hiç korkum yok yok

Ekrem madenli
18/10/2015


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yok yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yok yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yok yok şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL