Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
feyzi kanra
feyzi kanra

Allah Allah Diye Diye

Yorum

Allah Allah Diye Diye

( 1 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1354

Okunma

Allah Allah Diye Diye



Gidiyoruz gideceğiz
Allah Allah diye diye
Düşmanları yeneceğiz
Allah Allah diye diye
-
Kardeş olduk olacağız
Allah Allah diye diye
Gönüllere dolacağız
Allah Allah diye diye
-
Kardeş kardeş yaşıyoruz
Allah Allah diye diye
Dağ bayırı aşıyoruz
Allah Allah diye diye
-
Seviyoruz seveceğiz
Allah Allah diye diye
Terörü de yeneceğiz
Allah Allah diye diye

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Allah allah diye diye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah allah diye diye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Allah Allah Diye Diye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.3.2016 11:24:17
5 puan verdi

Sevmeyi, sevilmeyi şiirde bulabilirsin.
Beğendim…
....................................... Saygı ve Selamlar...
Adnan Can
Adnan Can, @adnancan
18.10.2015 18:01:08

İkinci dizelerdeki "Allah Allah diye diye" ile dördüncü dizelerdeki "Allah Allah diye diye"yi farklı okudum. Kusurum varsa affola.
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
18.10.2015 12:34:54
Yorulmadan koşacağız,
Allah,Allah diye..
Tebrik ederim saygılarımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL