Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
ye
yetkin yenici

NEYZEN TEVFİK’ atıftır…

Yorum

NEYZEN TEVFİK’ atıftır…

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1207

Okunma

NEYZEN TEVFİK’ atıftır…

NEYZEN TEVFİK’ atıftır…
________________________________
Marpuştası yok işte kamışından mı çekeyim.
Ben böyle düzenin içine edeyim…..
Konçerto istiyorlar tamamda
Kemanın yayı yok.
Tellerine demir mi süreyim….
Kalleşlik yapanın geçmişini edeyim…
Şurubu fazla kaçmış revani gibi yayılma
Millet sabah oldu kalk artık uyuma…
Bak atana dil uzatıyorlar..
Yattığı yerde ağlatma…..
Ve dedin sen bunu USTA:
işgaldeki hali sakın unutma
Atatürk e dil uzatma sebepsiz
sen anandan yine çıkardın amma
baban kimdi bilemezdin şerefsiz..
____________________Y YENİCİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neyzen tevfik’ atıftır… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neyzen tevfik’ atıftır… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEYZEN TEVFİK’ atıftır… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
2.10.2015 21:41:39
Beğeni:
0
Okunma:
1207
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL