(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
yolda kalan da bir dostum yürüyen de bir, harcanıp gidiyor ömür dediğin.ömer zülfü livaneli.. ne güzel ssöylemiş evet, hayat bir an var, bir an yok hocam, değerini iyi bilmek lazım, kısa ve öz çok güzel anlatmişsınız tebrikler saygılarımla
Herkesin günlük 30 dakika yürüyüş yapması gerektiğini söyleyen Fatsa Toplum Sağlığı Sorumlu Tabibi Dr. Işıl Aralan, yürüyüş yapmanın gerekliliğini şöyle ifade etti:
Herkesin günlük 30 dakika yürüyüş yapması gerektiğini söyleyen Fatsa Toplum Sağlığı Sorumlu Tabibi Dr. Işıl Aralan, yürüyüş yapmanın gerekliliğini şöyle ifade etti:
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.