İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
perdida
perdida

BEN SENİ SEVDİĞİM ZAMAN

Yorum

BEN SENİ SEVDİĞİM ZAMAN

( 4 kişi )

4

Yorum

10

Beğeni

4,8

Puan

1515

Okunma

BEN SENİ SEVDİĞİM ZAMAN


Ben seni sevdiğim zaman
Çocuklar şekerlerine kavuşur
Ve kuşlar kanatlarını paylaşır benimle
Yağmurdan sonra güneş göz kırpar
Gökkuşağıysa merhaba der, tüm ihtişamıyla

Ben seni sevdiğim zaman
Kareli kağıtlarım adını söyler durur
Kalem geveze sevgi efsane olur
Gözlerimin kahvesinden koyarım bir fincan,
İkimize de ömür olur.

Ben seni sevdiğim zaman
Güneş daha bir SARI
Gece daha bir LACİVERT olur.
Kuşlar adını fısıldar kulağıma
Ben yine seni severim
Hayat bayram olur, şenlik olur
Benim olur..

-pérdida

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Ben seni sevdiğim zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben seni sevdiğim zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN SENİ SEVDİĞİM ZAMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Dosteli_
Dosteli_, @dosteli
27.9.2015 15:25:08
Ben seni sevdiğim zaman
Güneş daha bir SARI
Gece daha bir LACİVERT olur.
Kuşlar adını fısıldar kulağıma
Ben yine seni severim
Hayat bayram olur, şenlik olur
Benim olur.. BENCE DE SARI LACİVERT AŞK Özgün bir söylem. Mrb şiire.
Bayram  Emir
Bayram Emir, @bayramemir
24.9.2015 17:41:56
Sarı-lacivert aşk:) güzel...
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
23.9.2015 19:59:32
5 puan verdi
MERHABA…
DEĞERLİ KALEMİNDEN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ,YİNE ÖZEL,YİNE GÜZEL, ÖRGÜSÜYLE, KURGUSUYLA, DÜŞÜNCE VE ANLATIMIYLA, HİSSEDİŞ VE DUYGU YOĞUNLUĞUYLA, ŞEKİL VE GÖRÜNTÜSÜYLE VE BÜTÜN GÖRKEMİYLE HARİKA BİR ESER GELMİŞ.BİZ DE SEVEREK VE BEĞENEK OKUYOR KUTLUYORUZ, YALANSIZ, RİYASIZ, HİLAFSIZ. AYAKTA ALKIŞLIYORUZ. GÖNLÜNÜZE ÖMRÜNÜZE BEREKET. KALEMİN KAVİ, MÜREKKEBİ BİTİMSİZ,YAZDIĞI ŞİİRLER BENZERSİZ OLSUN. O KALEMİ TUTAN ELLER MUTLU VE HUZURLU UZUN YILLAR YAŞASIN. BAYRAMLAR DOSTLUĞUN,KARDEŞLİĞİNİN VE AKRABA İLİŞKİLERİNİN GÜÇLENDİĞİ, MÜSTESNA GÜNLERDİR.BU VESİLE İLE KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYOR, NİCE BAYRAMLARA, SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE,HEP BERABER, ULAŞMANIZI NİYAZ EDİYORUM.ALLAHA EMANET OLASIN, SAĞLICAKLA KALASIN.
sanco
sanco, @sanco
23.9.2015 19:33:56
Bazen
içimden geçen fon müziğinin ritminde seni arıyorum
tıkır tıkır yürüyorsun yüreğimin koridorlarında ...

Yalnız bırak güneş sarı kalsın gök yüzü mavi zaten takılma ...

sanco tarafından 9/23/2015 7:34:22 PM zamanında düzenlenmiştir.

sanco tarafından 9/23/2015 7:35:57 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL