Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise; insan da acı çekmeden olgunlaşmaz. (konfüçyüs)
YeniDoğanİndigo
YeniDoğanİndigo

Dudak-Lar

Yorum

Dudak-Lar

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

601

Okunma

Dudak-Lar

Delirdiğimi düşünme okyanus
Aklımı kızına verdim. Sus!
Tuhaf değil mi? Karanlığa giderken
Tanrı’nın verdiği hediyeyi çalma Zeus

Derinliğinde tuttuğum ellerimi hayal et
Kayığın kırılmasından ibaret
Karanlığın dibinde ruhumu teslim ederken
Cennetin , cehennemin bana hayalet.

Bir çırpıda silemezsin geçmişini
Okyanusun değildir hayat
Her şeyin düzeldiğini hayal et
Gözlerini kapat...Dönme geri

Küllüğümdeki dumanlar hayallerimi kelepçe
Dokunmak istedim tutkulu gözlerine hafifçe
Ver bana hayallerini kurtulsun bedenim
Rafael istediğim dudakların sadece.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dudak-lar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dudak-lar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dudak-Lar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL