Kibirli insanlar, Kendi egolarının sultanıyken Bizim derme çatma sözlerimizden Haz alamazlar.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şeytanın en çok kıymet verdiği, değer verdiği şeymiş kibir. Başkalarından kendini üstün görmek, onları aşağılamak kadar kötü bir meziyet bilmiyorum. Ben insanım diyenin fıtrana terstir.Böylesi olanlar insanım diyerek insanları kandıran insan olmayanlardır aslında. Değerli vecize gibi dizelerinizi tebrik ederim.Saygılarımla.
Teşekkürler Şükran hanım..bilmukabele.. bizi kendine esir alan kibiri öldürdüğümüz andan itibaren başlar insanlığın gerçek doğuşu..Kibir, yaradanın biz insanlarda hiç sevmediği bir meziyettir..
Teşekkürler Şükran hanım..bilmukabele.. bizi kendine esir alan kibiri öldürdüğümüz andan itibaren başlar insanlığın gerçek doğuşu..Kibir, yaradanın biz insanlarda hiç sevmediği bir meziyettir..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Ne paylaşacaksınız?
Şiir, yazı, kitap ya da ileti için hızlıca ilgili alana geçin.