Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
nihat halis refik
nihat halis refik

DALIN'DA YAPRAK

Yorum

DALIN'DA YAPRAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1217

Okunma

DALIN'DA    YAPRAK

DALIN'DA YAPRAK

Sen bir ağaç idin
Ben dalın’da yaprak
Ne kadar’da mutluydum
Sana tutunarak
Biliyorum son bahar
Beni senden koparacak
Hafif bir rüzgar esecek
Beni senden sallayacak
Benim ecelim olacak
Dalım’dan ayıracak
Belki cılız bedenim
Ayak ucuna düşecek
Toprağa karışacak
Derinlerde bir yerde
Köklerinle buluşacak
Bedeninde kan olup
Damarlarında dolaşacak
Havada bulut var bak
Yoksa yağmurmu yağacak
Belki sellere karışıp
Denizlere ulaşacak
Havalar yine ısınacak
Güneş yine kavuracak
Buharlaşıp belkide
Bir bulut olacak
Yağmur olup yeniden
Tekrar sana yağacak
Her bahar çiçek açacaksın
Sen yine yaprak yaprtak
Ben çiğ damlasıyım
Onları okşıyacak
Biliyorum bir daha adım
Asla yaprak olmayacak
Bu beden ölmedikçe
Hep etrafında dolaşacak
N.H.R_69.ŞİİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dalın'da yaprak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dalın'da yaprak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DALIN'DA YAPRAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL