Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
Şair Hava Şiir Ana
Şair Hava Şiir Ana

Hak Ettim Derim

Yorum

Hak Ettim Derim

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1166

Okunma

Hak Ettim Derim

Hak Ettim Derim

Sen sesimi duysaydın,
Sesime ses verseydin !
Sevgim sana bitmezdi.
Beni sen harcadın,
Bir anda yok saydın !
Benim güvenimi bitirdin.
Senin payına pişmanlığın,
Kinim nefretim de bana kalsın.
Affetmem seni seni ben,
Git istediğin yere sen.
Öyle yorgun öyle üzgünüm ki,
Dönmem bir daha geri.
Şu saatten sonra sana ben.
Kimseyi duymak dinlemek istemiyorum.
Kadere isyan etmem,
Herkes hak ettiğini bulduğuna göre,
Ben de HAK ETTİM buldum derim...

Şair Hava Şiir Ana Şiir ve Sözleri

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hak ettim derim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hak ettim derim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hak Ettim Derim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
19.6.2015 18:28:51
5 puan verdi
sözün yetmedıgı yer şiir olmus akmış .



sevgıler , saygılar

acı ve öfke dolu dızelerdi ..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL