Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
Di
Dilanur Tuncay
@dilanurtuncay

Seni Çok Özledim Be DEDEM !

4 Haziran 2015 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Seni Çok Özledim Be DEDEM !

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2844

Okunma

Seni Çok Özledim Be DEDEM !

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni çok özledim be dedem ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni çok özledim be dedem ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Çok Özledim Be DEDEM ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
5.6.2015 11:39:11
Dedeler Özlenir...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
4.6.2015 23:56:58
Beğeni:
0
İzlenme:
2844
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.