Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
candan emirsoy
candan emirsoy

sohbet

Yorum

sohbet

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

4,8

Puan

1103

Okunma

sohbet

sohbet


seni seviyorum
sahi seviyor musun beni
evet seviyorum
zor insanım ben
zorlukları severim
hayatın zindan olur
olsun razıyım
aklını oynatırsın
oynatayım
kalbin kırılır
kırılsın
bezersin yaşamdan
ben zaten ölüyüm sensiz
sen hiç yattın mı hastanede
hayır,yatmadım neden sordun
psikoloji bölümünden yer ayırt kendine
neden,niye,niçin
dedim ya zordur benimle yaşam
aklını oynatırsın
zaten yok ki aklım
güldürme beni
sen hep gül canım
hep gül
gözyaşlarına dayanamam
kurudu gözyaşlarım
artık ağlama bundan sonra
ben varım hep yanında
zordur benimle yaşam
zorluk benim desdurumdur
sende benim ezberim...


candan

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Sohbet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sohbet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sohbet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
4.6.2015 11:25:49
5 puan verdi
Sevmek kutsal duyguların en kutsalıdır.Herşey sevmekle başlar..Sevmekle devam eder, Sevgi tohumcukları saçarak sona ere.
Tebrik ederim.Kaleminiz daim olsun...

© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL